SZOFT - I. Szabadegyetem

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Gyakran érzed úgy, hogy a konferenciákon elindult szakmai beszélgetések akkor kezdenek igazán érdekessé válni, amikor már épp véget is érnek? Mi igen. Ezt a hiányérzetet szeretnénk enyhíteni azzal, hogy most időt és lehetőséget adunk a folytatásra: gyere el a SZOFT Szabadegyetemére, vegyük fel együtt a félbeszakadt szakmai beszélgetések fonalát, szánjunk időt egymás véleményének meghallgatására, beszélgessünk nyíltan, és persze térképezzük fel, ki miben kiemelkedően jó, hogy kölcsönösen tanulhassunk egymástól! Vigyünk haza minden workshopról néhány tippet és trükköt, melyek megkönnyítik, felgyorsítják a munkánkat, esetleg teljesen új irányt adva gondolkodásunknak. Legyen ez a nap a fejlődésé, hogy átgondoltabban, újult erővel folytathassuk mindennapi tevékenységünket. Töltekezzünk kollegiális, barátságos légkörben, hagyjuk, hogy mások lelkesedése megfertőzzön minket, és felébressze bennünk az örökké fejlődni akaró, változni kész, nyitott nyelvi szakembert!
A SZOFT Szabadegyetem ‘onelanguageindustry-projekt’, amelyet idén először, a nyelvi ipar szereplőinek közös érdekei mentén, szponzoraink támogatásával valósítunk meg: http://www.szoft-egyesulet.hu/hu/tamogatoink

Kinek szól?
Mindenkinek, aki fontosnak tartja ezeket az értékeket: tudásmegosztás, fejlődési lehetőségek, tippek és trükkök, nyílt szakmai dialógus, networking, közösségi élet, szakmai összetartozás. Szeretettel várjuk tehát a szenior és junior kollégákat, valamint a fordító- és tolmácsképzős hallgatókat.

Mi a célja?
A SZOFT egyik alapértéke kezdetektől fogva a tudásmegosztás. Önálló, nyitott, kreatív nyelvi szakemberek közösségét alkotjuk, ahol a sokféleség érték, mert minél többfélék vagyunk, annál többet tanulhatunk egymástól. Terveink szerint ez a szellemiség határozza majd meg az egynapos SZOFT Szabadegyetemet is, ahol több, gyakorlatorientált workshopokon való részvételen kívül kiváló networking-lehetőség is vár rátok!

A SZOFT SZABADEGYETEM I. keretében a következő WORKSHOPOKkal készülünk:

Fordító- és tolmácsetika – Dr. Vándor Judit
A távtolmácsolás gyakorlata – Működik? – Uhri Nóra
Feliratkészítés – Erényi Mónika és Józsa Ildikó
DTP-alapismeretek – Deák Judit
Self-marketing – Kmilcsik Ágnes
TM/TB-kezelés – Pándi Veronika
Konszekutív tolmácsolás + jegyzeteléstechnika – Vadász Linda
Az angol és a nyelvhelyesség – Thomas Williams

JEGYEK
Napijegy: 4 szabadon választott workshopra szól
Workshopjegy: 1 workshopon való részvételre jogosít
Early bird jegyek: szeptember 15-ig a NEM SZOFT-tagok is kedvezményesen válthatják meg jegyüket

napijegy – 6.000 Ft (SZOFT-tagoknak 4.000 Ft)
workshopjegy – 2.000 Ft (SZOFT-tagoknak 1.500 Ft)

EARLY BIRD jegyek (szeptember 15-ig)
napijegy – 4.000 Ft
workshopjegy – 1.500 Ft

Jegyedet szeptember 3-tól vásárolhatod meg online.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek