Keep Floyding · A Special Secret Night - koncert

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Keep Floyding Klub – A Special Secret Night – a különlegességek kedvelőinek. Ezen az estén olyan dalok csendülnek fel, melyeket még az anyazenekar is ritkán tűzött műsorra, de ennél többet nem árulunk el, legyen a setlist meglepetés. Ami nem változik, az a húsz éve töretlen lelkesedés és lefegyverző hangulat a koncerten.

EN // Keep Floyding Klub – A Special Secret Night – rare songs for the hardcore fans. This night the band plays true rarities, without further spoilers, let the setlist be a unique secret. What you can expect: twenty years of experience, unbreakable enthusiasm and disarming atmosphere with the true sound of Pink Floyd. Join us and Keep Floyding!

Belépő/Price: 1500 HUF (elővételben) | 2000 HUF (teljes ár)

Jegyek AUGUSZTUS 27-TŐL kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, szombaton 17–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében*.

Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

Online jegyvásárlás*: https://tixa.hu/Keep-Floyding_20181027_muzikum

Időpont, helyszín:

2018. 10.27. (szombat), 20.30
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.
www.muzikum.hu www.facebook.com/keepfloyding

Címkék: 
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek