Villon Trió Karácsony // DEC 22 // Lemezt bemutató Est

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

"CSAK VILLON TÁBOR" LEMEZMEGJELENÉS és lemezt bemutató est a Nem Adom Fel Kávézóban, ahol minden vendég ajándékba kapja az új "CSAK VILLON TÁBOR" című lemezt!
Belépő: 1000 Ft
KÉRÜNK MINDENKIT, HOGY A KORLÁTOZOTT BEFOGADÓKÉPESSÉG MIATT MÁR MOST JELEZZE RÉSZVÉTELI SZÁNDÉKÁT AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEN:
nemadomfel.regisztracio@gmail.com

Új koncertlemezzel jelentkezik a Villon Trió, melyen először hallgató a 2018-as "Csak VILLON TÁBOR" című dal. a lemez felvételei 2018-ban készültek Agárdon a VILLON TÁBOR koncertjein. Részletek hamarosan...

2018. december 22-én a már-már hagyományosnak mondható VILLON TRIÓ KARÁCSONY rendhagyó módon zajlik majd. A rajongókkal/barátokkal közösen hallgatjuk végig a Villon Trió új, "Csak VILLON TÁBOR" című lemezét egy beszélgetős előadással egybekötve. A Villon Trió tagjai a lemezen hallható dalokról és a 10 éves Villon Trió felejthetetlen élményeiről mesélnek majd. Ha a közönség úgy akarja, természetesen a hangszerek is előkerülnek majd néhány dal erejéig. 

Ünnepeljünk együtt 2018. december 22-én Magyarország első sérült emberek által alapított kávézójában! 

Belépő: 1000 Ft
A belépő mellé minden vendég ajándékba kapja az új "CSAK VILLON TÁBOR" című lemezt!

KÉRÜNK MINDENKIT, HOGY A KORLÁTOZOTT BEFOGADÓKÉPESSÉG MIATT MÁR MOST JELEZZE RÉSZVÉTELI SZÁNDÉKÁT AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEN:
nemadomfel.regisztracio@gmail.com

VILLON TRIÓ koncertszervezés:
koncert@kissbarna.hu 
+36-20-323-0641
www.facebook.com/kissbarna.hu

Címkék: 
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek