Metropol-Group: Permanent Standby · Lemez- és könyvbemutató

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az utóbbi évek az állandó zenei-logisztikai készenlétről szólt a METROPOL-GROUP életében, ez adta az ötletet – az NKA és a Moiras Records gondozásában – a most megjelenő; az elmúlt 10 év koncertjeiből válogatott live albumuk megjelentetéséhez. Mindenkit szívesen láttunk és várunk a „félévszázados” MG jubileumi évadzáró koncertjére!

EN // 50 years old and just released "Permanent Standby" CD [2018] on the occasion of the Metropol-Group, everyone was welcome to Muzikum Budapest name of our concerts, "Rock Forever"! 

Belépő/Price: 1300 HUF (elővételben) | 1800 HUF (teljes ár)

Jegyek NOVEMBER 7-TŐL kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, szombaton 17–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében*.

Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

Online jegyvásárlás*: https://tixa.hu/Metropol-Group_20181228_muzikum

Időpont, helyszín:

2018. 12.28. (péntek), 20.30
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.
www.muzikum.hu www.facebook.com/metropolgrouporadea1968

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek