IInstall - Ben Leavez, Bernathy Zsiga, FDLX - koncert

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Mielőtt elköltözne, csapunk egy kis experimentális technozást, ünnepi savazást és veretést a Gólyával!

A régi fészkében lesz, 
Gyertek!

Az esemény ingyenes / becsületkasszás

__

IInstall

Minimális beavatkozás egy klub megjelenésébe, mobil installációkkal, fényekkel reagálva hangulatára. A fellépőkkel együtt a közönségnek is a helyszínen megszokottól eltérő élményben lesz részük.

A helyszínt most szokásától eltérően egy techno klub hangulatához megfelelően alakítjuk át. - A színpad lehet szétinstallálva, live act techno egy szép kis házba - vagy a kevesebb néha több, majd kiderül időben, vagy csak a helyszínen!

IIII

Fellépők

Ben Leavez / Bernathy Zsiga / FDLX

Timetable / Sorrend

21:00 Warm-up
22:00 Ben Leavez / Experimental / live
23:00 Bernathy Zsiga / Acid House / live
01:00 FDLX / Minimal

IIII

Live Act Leírások

Ben Leavez egy experimental downtempo projekt mely absztrakt ritmikákkal és hangszeres elemekkel színesíti a mai elektronikát. Zenéjét leginkább disszonancia és a konszonancia szent harca valamint az emberi gépiesség jellemzi. Live produkcióiban tört ritmikák dominálnak, újabban azonban techno orientált lüktetések is fontos szerepet nyernek

__

Bernathy Zsiga stílusa elektronikus, dinamikus, pszichedelikus. A techno, a trance, a progressive house, az acid, a psy, a breakbeat gazdag elegye, de nincs állandó recept vagy forgatókönyv. A végleges zenei összkép mindig a közönség és a művész interakcióinak összességéből alakul ki ott és akkor, amikor Zsiga a színpadon áll.

Címkék: 
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek