All you need is love, Farewell János - koncert

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A szeretet ezen az alkalmon nem csak a közelgő Valentin nap alkalmából ér el mindenkit, hanem a következő bejelentés miatt is:

"Úgy döntöttem, hogy visszavonulok az aktív zenéléstől a Bits-ben, elsősorban oktatói-kutatói munkám és családi kötelezettségeim miatt. A Muzikumban szeretnék búcsúzni a legkedvesebb közönségünktől egy fergeteges koncerttel." - Bárth János

Online jegyelővétel: 
https://thebits.hu/the-bits-jegyvasarlas.php

Belépő/Price: 1500 HUF (elővételben) | 2000 HUF (teljes ár)

Jegyek DECEMBER 18-TÓL kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, szombaton 17–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében.

Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

2019. 02. 09. (szombat), 20.30
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.
www.muzikum.hu https://thebits.hu/

Címkék: 
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek