Verőköltő, PontMost - koncert

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az art rock a zeneművészet egy fajtája, amely a rockzenén alapulva avantgárd témákat, dallam, harmónia és ütemkísérleteket használ fel, gyakran átlépve a hagyományos popzene kereteit.

A Verőköltő meg a PontMost pont ilyen, és milyen jó, hogy így együtt játszik ez a két banda!

Verőköltő:

A világegyetemet fürkésző filozofikus elmélkedés és az "én" legmélyére merülés, kötetlenül kalandozó eklektikus art-rock. Lágy szépelgés és kemény odabaszás.
A zenekar lassan 8 éves működése alatt 3 nagylemezt és 1 EP-t hozott létre. Legutóbbi lemezük, a "féltve őrzött" egészen sokfelé szerteágazó irányultságaikat egyesíti. Jelenleg utolsó nagylemezükön dolgoznak, amivel bezárul a kör. A nagy mű befejeztével metamorfózison fognak átesni.

Gressai Ferdinánd - ének/gitár
Gressai Mánuel - dob
Kocsis Szilveszter - basszusgitár

Diszkográfia:
https://verokolto.bandcamp.com/

Video:
https://www.youtube.com/watch?v=4w62vVPS1RA 

Facebook:
https://www.facebook.com/verokolto/

PontMost:

https://www.facebook.com/pontmostprojekt/ 

https://www.youtube.com/channel/UCD2HwtTIeSIiZnUDw6ydU8A

A PontMost 2015 novemberében alakult. Az azóta többféle felállásban, illetve szólóban is működött projekt 2018 júliusában 5 tagú zenekari formációként alakult újra Baqais Ádám szöveg- és dalszerző vezetésével. Stílusában meghatározóan az alternatív, az experimentális zene és a pszichedelikus rock stílusjegyei ötvöződnek, de megmutatkoznak benne a funky, a reggae, a blues, a hip-hop, az autentikus népi és a klasszikus zene hatásai is. Dalszövegeiben megfogalmazódik rendszer- és társadalomkritika, elvont önértékelés, illetve személyes hangvételű líra egyaránt.
Több single felvétel és videóklip után 2017 decemberében megjelent első EP-je, a ‘Repülés teóriája’ az S*10 Records gondozásában.

Baqais Ádám - ritmusgitár/ének
Bombicz Tamás - basszusgitár
Erdős Béla - szólógitár
Kása Márton - dob
Simon Balázs - billentyű

Címkék: 
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek