Cry Free (Deep Purple Cover Band) feat. Tatai Tamás - koncert

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A DEEP PURPLE magyarországi helytartói ismét a Muzikumban, a legnagyobb rockhimnuszok és a közéjük csempészett ritkaságok gondosan kiválasztott elegyével! Érdekesség, hogy a dobok mögé egyetlen koncert erejéig az a TATAI TAMÁS ül be, aki közel 10 éven át püfölte a bőröket a CF-ben 2017-ig. A Zep Session zenekarból is ismert dobosra a Jon Lord–Cry Free turnék alkalmával a legendás hammond-mester is felfigyelt, olyannyira, hogy közös lemezfelvételek készítésére is invitálta.

EN // The Hungarian prophets of Deep Purple delivering those heavy riffs and the unique spirit of the 70’s once again at Muzikum.

Belépő/Price: 1500 HUF (elővételben) | 2000 HUF (teljes ár)

Jegyek FEBRUÁR 11-TŐL kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, szombaton 17–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében*.

Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

Online jegyvásárlás*: https://tixa.hu/Cry-Free-feat-Tatai-Tamas_20190330_muzikum

// A koncertterem elrendezése: ÁLLÓKONCERT. Általában a pénteki és szombati koncerteknél nem áll módunkban – a várható telt ház miatt – ülőhelyek biztosítására. Kérjük a megértésüket! //

Időpont, helyszín:

2019. 03.30. (szombat), 20.30
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.
www.muzikum.hu | www.facebook.com/CryFree

Címkék: 
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?