Török Ádám és Fehér Ádám Duó - koncert

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Török Ádám Fehér Ádám Duó egy némileg formabontó, egyedi hangzású blues-rock kettős, melyet az egyik legismertebb magyar zenész, a progresszív rockzene hazai szülőatyja és egy feltörekvő, alig tizenéves gitáros alapítottak. A generációs korkülönbség ellenére hihetetlen összhangban, egymás zenei gondolatait kitalálva játszanak, s már az első hangokkal bebizonyítják: van új a nap alatt… A hangzásvilág, Török Ádám utánozhatatlan éneke és fuvolajátéka, az új köntösbe öltöztetett klasszikusok, Fehér Ádám szinte ösztönös gitárjátéka, a szólisztikus elemek összhangja, a blues- és rockmuzsika ízeinek ötvözete, mind egyedülállóvá teszik e formációt, melyhez hasonlót ez idáig sem a magyar, sem a nemzetközi zenei életben nem láthattunk.

Regisztráció: nemadomfel.regisztracio@gmail.com

Címkék: 
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek