Padam - Piaf sanzonest a Nemadomfel Kávézóban

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Padam - Kárász Eszter sanzonestje Edith Piaf emlékére

A belépés INGYENES, DE a korlátozott befogadóképesség miatt előzetes e-mailes vagy telefonos regisztrációhoz kötött, tehát ha szeretnél részt venni az eseményen, mindenképp regisztrálj a Nem Adom Fel Kávézó alábbi elérhetőségek valamelyikén (60 főnél TELT HÁZ!):
Telefon: +36-70-699-3307
E-mail: nemadomfel.regisztracio@gmail.com

A verses-zenés sanzonesten közismert és közkedvelt Edith Piaf-sanzonok és önéletrajzi vallomások elevenítik fel Piaf szenvedélyekkel, nagy mélységekkel és magasságokkal teli életét, s idézik elénk Párizs és a Montmartre hangulatát.

Kárász Eszter (ének)
Wagner-Puskás Péter (harmonika)
Veér Csongor (hegedű)

„Egy nő kiáll a színpadra, egyszerű fekete ruhában, kicsi és törékeny. Megszólal a zene és a francia dal a lélekig hatol. Csak a nekrológokból és tanulmányokból tudhatjuk meg, hogy magáról énekelt. Ő volt Edith Piaf. Kárász Eszter pont arra tesz kísérletet, hogy bemutassa őt. De nem ő válik Piaffá, hanem Piaf üzeneteit keresi magában. Megrendítő előadás. Újra éled a sanzon. A zene, a francia nyelv és Kárász Eszter olyan egység, amelynek minden atomja igaz és ebben az olcsó szórakoztatással teli világban igazi lélek-felszabadítás mindenkinek, aki erre az órára nem sajnálja az időt.”
(részlet Tucker András kritikájából)

"Eszter borzongatóan bársonyos felolvasása és egyszerre törékeny és vad, kétségbeesett és gyöngéd színpadi lénye megrendít és magával ragad."
(Szabó T. Anna)

Címkék: 
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?