Motörhead és Lemmy's Favourites est - koncert

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Ezen az estén a Delirium Falcon zenekar LEMMY munkássága előtt tisztelegve mutatja be, hogy milyen az, amikor a rock’n’roll egyszerre ütős és kifinomult. A Lemmy’s Favourites-est során bemutatják Lemmy BEATLES és CLAPTON iránti rajongását, továbbá zenei csemegéket nagy kedvencétől, az MC5-tól. Mindezek mellett természetesen terítékre kerülnek azok a MOTÖRHEAD dalok is, amelyeket az előbbiek inspiráltak.

EN // A Rock’n Roll night - straight and true with all the power of Motörhead’s Rock’n’roll and Lemmy’s favourites! Come along to Budapest’s Home for Great Music, Muzikum.

Belépő/Price: 1000 HUF (elővételben) | 1500 HUF (teljes ár)

Jegyek ÁPRILIS 1-JÉTŐL kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, szombaton 17–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében*.

Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

Online jegyvásárlás*: https://tixa.hu/Delirium-Falcon_20190530_muzikum

// A koncertterem elrendezése: RÉSZBEN SZÉKEZETT. Az ülőhelyek nem sorszámozottak, így ezek elfoglalása érkezési sorrendben történik. Kérjük a megértésüket! //

Időpont, helyszín:

2019. 05.30. (csütörtök), 20.30
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.
www.muzikum.hu | www.facebook.com/Delirium-Falcon-705125989501600

Címkék: 
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?