Csábíts el! – Hobo Tom Waits-estje

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

„A kilencvenes évek végén a néhai Tomsits Rudival és Babos Gyulával az Új Színházban megpróbáltunk összehozni egy Tom Waits dalokból álló, magyar nyelvű estet, ám a színházi előadás jogait Mártha István nem intézte el, annak ellenére, hogy a műfordításaimat Tom Waits elfogadta. Így az előadás nem jött létre.
Most, hogy Igali Csanád személyében – a néhai Fuchs Laci után – ismét játszom zongoristával, belevágunk még egyszer és május 25-én, szombaton 21 órakor a Muzikumban „Csábíts el!” cím alatt bemutatjuk a dalokat, amelyekhez az eltelt idő alatt több új fordítás is készült.
(A műsor emellett kis lépés és kísérlet egy előadóest irányába, melyen Tom Waits dalai Jack Kerouac „Úton” című regényének legfontosabb részleteivel kapcsolódhatnának majd össze. Persze, ez ma még csak terv.)
A Muzikumban többek között elhangzik majd a „Matilda”, azaz a „Tom Traubert’s blues”, a „Csokoládé Jézus”, a „Fekete szárnyak” és mások, mint a „Csábíts el!”
Erre csábítanám el Önöket!

Tisztelettel: Hobo”

Belépő/Price: 2000 HUF (elővételben) | 2500 HUF (teljes ár)

Jegyek ÁPRILIS 4-TŐL kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, szombaton 17–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében*.

Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

Online jegyvásárlás*: https://tixa.hu/Csabits-el-Hobo-Tom-Waits_20190525_muzikum

// A koncertterem elrendezése: RÉSZBEN SZÉKEZETT. Az ülőhelyek nem sorszámozottak, így ezek elfoglalása érkezési sorrendben történik. Kérjük a megértésüket! //

Időpont, helyszín:

2019. 05.25. (szombat), 20.30
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.
www.muzikum.hu | www.facebook.com/hobo.official | www.facebook.com/Recorder.hu

Címkék: 
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?