Galactic Jackson + Saint Leidal The 2nd - koncert

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

"Balla Zoltán (kor: 4x), született Galactic Jackson, bakelit- és szintetizátorfüggő újpesti lakos.
A Bókay János utcában fellelhető Gólya Presszóban sokszor megfordult már, többnyire éjszaka, hangos, repetatív zene, füstgép és ipari lézer követte jelenlétét. Egyes feltételezések szerint nem is a körülötte képződő zene miatt érzik látványosan jól magukat az emberek, hanem természetfeletti aurájától amit kibocsát magából.
Régi tettestársa Leidál András, akit csak "Második Szent"-ként ismernek az alvilágban (a fiatalok "underground"-nak nevezik), hasonló korú és alkatú férfi, mint Zoltán. Rendkívüli, táncorientált zenei ízlését a 20. századig vissza lehet vezetni - többek közt egy fiatal rádió állomáson rendszeresen demonstrálja ezt. Audionális függőségének finanszírozását többek közt textilipari cikkek viszonteladásával táplálja. Mikor táncoltat, egy "maté klub" nevű italt szorgalmaz, melybe a pultosokkal összekacsintva vodkát kevertet.
Előzetes híreink szerint, két egyén július ötödikén 22:00-kor ismét feltűnik a Gólya nevű szórakozó helyen, érdemes lenne fokozottan fülügyre venni, mire képesek."
- Országos Tánczenei-ügyi Nyomozóirodai aktákból, 2019-es mappa.

Címkék: 
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek