II Azure Warmup a Gólyában!

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

[ingyenes, becsületkasszás]

A kék ló csapata idén másodjára rendezi meg az AZURE Reformművészeti Találkozót, melyen interaktív programokkal, performanszokkal, filmekkel, installációkkal, jazzkoncertekkel, djkkel és jelmezkölcsönzővel várják a megszokottból kiszakadni vágyókat. Idén jóval közelebb, a Csabdi Art Campen rendezik meg a találkozót, a megszokottnál jóval olcsóbban (3 napos bérlet mindössze 5000!). A megszokásoktól mentes hangulatot a kéklovas-szürreális tematika alapozza, a kollázsolás, a sokszinűség és a változatosság által vezérelve.

Július 5-7: II. AZURE Reformművészeti Találkozó
Csabdi Art Camp,
Jegyek tixán, a Hintaló Iszodaban és a Café Zsivágóban.

A fesztivál ízelítőjeként koncertet ad nálunk a Sauropoda Trio és a Markers Duo, valamint szokásos Kéklovas szétültetés, beöltözés és egyéb szórakoztató programok várhatóak.

Markers duo - A Best Bad Trip és a Szagos Hörigekkók kései fúziója, melyben csupán egy zongora és egy dob reprezentálja a fiatal generációs underground jazz zenei diverzitását.

https://soundcloud.com/thebestbadtrip/markers-duo-live-at-golya

Csernovszky Márk - zongora
Gasner Márk - dobok

Sauropoda - Vaszkó Zsolt (titokzatostelepesek), Lukács Péter (Grencsó Friss Csoport) és Krizbai Domokos (Antropomorf, Pseuduo) friss triója az emberiség előtti időkbe kalandozik vissza, az őslények, a földet uraló gigászok korába. Amikor a csendet hatalmas hüllők lépéseinek mély dörégése és üvöltése töltötte meg.

Krizbai Domokos - gitár, effektek
Vaszkó Zsolt - basszus
Lukács Péter - dobok

A KONCERTEK UTÁN SZÉTÜLTETÉS:
Ha beleegyezel egy helycserébe, ki kell derítened egy megadott dolgot az új társaságodtól, arról az emberről, akivel helyetcseréltél.
A részvétel nem kötelező, de ajánlott :).

Ne feledjétek hogy a puzzle minden eleme összeilleszthető egymással. A lehetőségek száma végtelen!
 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek