Career Suicide (can) / Wild Forms / Demoscene - koncert

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu
Desktop

2019. JÚLIUS 31. (SZERDA) | BUDAPEST - AURÓRA (Budapest, Auróra u. 11, 1084) | AJÁNLOTT ZENEKARI TÁMOGATÁS: 2000 FT (csak a helyszínen / only at the entrance)

CAREER SUICIDE (Toronto, Canada)
WILD FORMS (Zagreb, Croatia)
DEMOSCENE

CAREER SUICIDE - A világ egyik legjobb hardcore/punk zenekara először Budapesten! 18 év alatt már végigturnézták az egész világot, nálunk még nem jártak, pedig Martin az énekes itt született, szóval ők is lelkesek, hogy végre itt játszhatnak. Bár a Career Suicide nem szorul ilyesféle bemutatásra, de a tagok olyan bandákban nyomják/nyomták még, mint a FUCKED UP, BRUTAL KNIGHTS, vagy a HASSLER.

Bal csukló: PUNK, jobb csukló: HARDCORE MOSH ESÉLY: 100%, POGO ESÉLY: 100%

zene: https://derangedrecords.bandcamp.com/album/machine-response
videó: https://www.youtube.com/watch?v=nRWYEtpSYyU

WILD FORMS

zene: https://doomtownrecords.bandcamp.com/album/s-t-cs-2

DEMOSCENE

zene: https://demoscene.bandcamp.com
videó: https://www.youtube.com/watch?v=quuad4j9aFo

——

A koncertek korán kezdődnek, az Auróra pultja a faszfej önkormányzat miatt 10-kor bezár, így addigra a koncerteknek is vége. Gyertek időben, nézzetek meg minden zenekart, vigyázzatok egymásra és magatokra. Hívjátok meg a nem szar arc haverjaitokat, köszi!!

Címkék: 
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek