Lime Crush//La Sabotage//Testrablɵk - koncert

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu
Desktop

A Ladyfest Budapest bemutatja:

Lime Crush (AT)
A Fettkakao kiadó ismerősen csenghet azok számára, akiket bármennyire is érdekelhet a bécsi indie szcéna. A kiadó nem csak a helyi zenekarokat fogja össze, hanem a régió hasonló gondolkodású DIY zenészeit is.
Náluk jelentek meg a bécsi Lime Crush albumai is, akik a punk lendületét keresztezik '60-as pszichedéliával, de úgy, hogy a végén az is táncolni akar, aki nem bírja a meleget.

https://fettkakao.bandcamp.com/
https://fettkakao.bandcamp.com/album/sub-divide

La Sabotage (AT)
A szintén Fettkakao-hoz tartozó La Sabotage egy kizárólag női tagokból álló zenekar, akik egy Girls Rock Camp-en találkoztak először. 2017-es EP-jükön a „What am I even doing?“ és „Where’s the fun gone?“ számcímekhez passzoló melankolikusabb, szöveg-hangsúlyosabb minimál posztpunkot játszanak, de ez nem azt jelenti, hogy nincsenek teli fogós dallamokkal.

https://fettkakao.bandcamp.com/album/fest

Testrablɵk
Új izgalmas szegedi poszt-punk zenekar, alig pár fellépéssel a hátuk mögött, mi nagyon várjuk őket!

DJK:
Exotic Girlfriend
Nagysikerű Kolorádós debütálásuk után nálunk mutatják meg a lányok, hogy mi az, amire táncolni kell. És mi boldogan táncolunk is.

Címkék: 
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek