Violon d'Agnes Quartet - koncert

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu
Desktop

A Violon d'Agnes tagjai a Zeneakadémián és a Zeneművészeti Főiskolán végeztek, akik a jazz-tanszakról és a komolyzene világából érkezve fogtak össze. A csapat neve Nizzából ered. Bárkay Ágnes hétéves kora óta hegedül, és elsőként a Coted'Azur ismert francia újságja, a Nice Matin írt róla, Violond'Agnesnek elkeresztelve a produkciót.

Budapesten folytatódott a történet, Ágnes körül megszerveződött az együttes, amelynek tagja Horváth "Tojás" Gábor zongorista-zeneszerző. Eged Márton basszusgitáros Gavallér Csaba dobos teszi teljessé a csapatot. Számos más formációból ismert mindannyiuk neve. A Violon d'Agnes repertoárjában a latin dzsessztől a swingen át a komolyzenei hatásokig számos zenei áramlat fedezhető fel.

videó: https://www.youtube.com/watch?time_continue=42&v=uaIAdxGympo

regisztráció: nemadomfel.regisztracio@gmail.com

Címkék: 
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek