Rita Payés - Elisabeth Roma (CAT)

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu
Desktop

A tizenkilenc éves katalán harsonás és énekes, Rita Payés zenész családjának köszönhetően gyermekkora óta együtt lélegzik a zenével. Imagina című legutóbbi lemezét nem mással, mint édesanyjával, Elisabeth Roma klasszikus gitárossal állította össze.
Az anya és lánya alkotta duó idén június elején indította útjára debütáló albumának bemutató turnéját, nem is akárhol: a London Catalan Festival 2019 egyik kiemelkedő koncertjét adták a londoni jazz egyik szentélyének számító Pizza Expressben.
A lemez bensőséges tükre mindannak a zenének, amely végigkíséri életüket, a tradicionális katalán altatódaloktól a bossa nováig és a fadóig. Az Imagina két generáció találkozója, két különböző nézőponté – nem szigorúan vett jazz, sem pedig klasszikus zene, inkább Rita és Elisabeth kedvenc zenei stílusainak rendkívül személyes, eredeti értelmezése.

Videó: https://youtu.be/zAMArLGX8BU

Jegyek 1800 forintos áron kaphatók a helyszínen és a bmc.jegy.hu oldalon:
https://bmc.jegy.hu/program/rita-payes-elisabeth-roma-106637/576414

2019. augusztus 23. péntek, 20.00
Címkék: 
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek