Dobszay-Meskó Ilona – Tarr Ferenc: Rigócsőr király

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu
Desktop

Dobszay-Meskó Ilona a kortárs zenei élet meghatározó szereplője. Harmadik, gyerekeknek szóló darabja a Grimm testvérek klasszikusát, Rigócsőr király történetét dolgozza fel. Ez a mese különösen tanulságos egy mai gyerek számára, hiszen segít megkülönböztetni az igazságot a látszattól, az értékest az értéktelentől.

A zeneszerzőnő karmesterként, előadóművészként azt a célt tűzte ki maga elé, hogy a kortárs és klasszikus zeneirodalom darabjait egyedi megközelítésű, kreatív, magas szintű értelmezésben tárja a közönség elé. A Rigócsőr király esetében a sok nevetés mellett arra is lehetőséget kínál, hogy a hallgatóság megismerkedjen a hangszerekkel, a klasszikus zene világával, és hogy megtapasztalja, miként képes mesélni a zene.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek