Homoszexuálisokat fenyegettek, a rendőrök nem igazán segítettek

Desktop
Szijártó Imre (forrás: Facebook)

Szerda hajnalban tartott hazafelé két barátjával a képen látható Szijártó Imre, mikor egyikük beugrott a Harminckettesek tere közelében lévő egyik dohányboltba cigiért. Imre kint maradt a párjával - aki szintén fiú - és csókolóztak. Erre az egyik közeli boltból jött ki a tulajdonos baseballütővel, és ezt mondta nekik: "Buzik! Ne itt buziskodjatok! Húzzatok el innen!" - mesélte Szijártó Imre az Indexnek. A bolt másik alkalmazottja az "Apátok büszke lenne rátok, buzeránsok!" szavakkal fejezte ki gondolatait.

Imre kihívta a rendőröket, akik 30-40 perc múltán érkeztek meg, A kiérkező rendőrök a csókolózókat vádolták közszeméremsértéssel, és - mivel a Londonban tanuló Imre két barátja nem beszél magyarul - az egyik rendőr azt mondta: "Ők külföldiek, de azért tudhatnák, hogy ez itt még mindig Magyarország." A boltosnak ezek után azt javasolták, hogy tegyen feljelentést közszeméremsértés miatt. Imrééknek azt a megoldást ajánlották, hogy ők pedig jelentsék fel a boltost. 

A két rendőr bement az üzletbe, de nem találták a baseballütőt.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek