Olvasónk hagyta el ezt a táskát – ha látod, szólj neki

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: Kapus Erika)

Olvasónk írt VIII. kerületi Facebook-oldalunkra, hogy elhagyta a képen látható táskát. Ha látjátok valahol a táskát, szóljatok a lenti e-mail címen olvasónknak, aki ezt írta nekünk:

"Kedves Józsefvárosiak!
Ma reggel 8-9 között elhagytam a bringámról a táskámat munkába menet a következő útvonalon, ami hosszan átmegy a VIII.kerületen is.
18. kerület Örs utca - Kőbánya Újhegy - Harmat utca - Óhegy park - Kápolna utca - Liget tér - Kőbányai út - Orczy tér - Baross utca - Kálvin tér - Múzeum körút - Deák tér - Erzsébet tér - József Attila utca - Széchenyi tér - Akadémia utca - Arany J. utca
Szép hosszú út, 13 km, nem tudom, hol repült le róla.
Benne az összes iratom, lakáskulcsom, pénztárcám (nagyon kevés pénzzel), novemberi BKK-bérlet és egy banán
Sajnos nem enged képet feltenni, de fekete-neonzöld kerékpáros táska, színes csíkos irattárca és sárga velúr bőr pénztárca, semmi olyasmi, ami másnak is érték, talán a bérletet kivéve.
Az irataimat szeretném visszakapni, a tárcámban volt telefonszám, de eddig nem hívott senki. Kérlek benneteket, ha valahol rábukkantok, vagy hallotok róla, akár valamelyik kis üzletben, hogy leadták, értesítsetek. Akár itt, akár a kapuse@gmail.com emailen. Érte megyek bárhova!"

Címkék: 
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?