A kerületben hétfőként viszik el a zöldhulladékot

Desktop
(forrás: fkf.hu)

Az FKF idén is gyűjti a zöldhulladékot  a város zöldövezetes részeiben. Ez Józsefvárosban a  Kerepesi út – Hungária körút – Asztalos Sándor út által határolt, valamint a Vajda Péter utca – Orczy út – Üllői út – Könyves Kálmán körút által határolt részeket jelenti. A társaság minden hétfőn szállítja el a zsákokat - írta az önkormányzat oldala..

Fontos, hogy csak a FKF Nonprofit Zrt. logójával ellátott KERTI ZÖLDHULLADÉK ZSÁK feliratú, biológiailag lebomló hulladékgyűjtő zsákokba lehet szedni  azöldhulladékot, és csak ezt is szállítják el. Az elszállított zöldhulladékból aztán taljjavító anyag készül. A zsákokat az Ecseri úti ügyfélszolgálaton szerezhetitek be (235 Ft-ért a 100 literes zsákot), vagy a Sárkány utcai hulladékgyűjtő udvarban.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek